Dance Art Studios viert vijfjarig bestaan

Culemborg, 10 september 2023 – Op zondag 3 september bestond dansschool Dance Art Studios vijf jaar. Dit jubileum werd gevierd met een drukbezochte kids party en een dansworkshop in Sporthal Parijsch.

Kids party en urban dance-workshop
Tijdens de kids party maakten de jongste leden van de dansschool er een heus feestje van met taart, ballonnen en muziek. Na de kids party stond er een dansworkshop onder leiding van Behroz Akbari op het programma voor leden én niet-leden van Dance Art Studios. Behroz is een ervaren danser in meerdere urban-stijlen. Hij danste wedstrijden in binnen- en buitenland samen met D-Crew, bekend van tv-programma’s als ‘Everybody Dance Now’ en ‘Battle on the Dancefloor’.

Toekomstplannen
Selina Koopman, eigenaresse van Dance Art Studios: “Het was fantastisch om ons jubileum met zoveel enthousiaste leden te vieren. Mijn team en ik kijken uit naar de komende vijf jaar. Onder het motto ‘dans is voor iedereen’ willen we danslessen blijven bieden voor iedereen in Culemborg en omstreken. Vanaf ouder- en kind dans naar peuter tot 65+, en voor alle niveaus. Denk aan onze officiële balletexamens volgens de bekende Royal Academy of Dance-methode (RAD), danswedstrijden voor onze demo teams, battles voor onze breakdancers en fantastische dansshows in het theater voor al onze leden.

Nieuw: inclusieve dansles
“Ook starten we eind september met een nieuw type dansles: Happy dance. Dit is een inclusieve dansles speciaal ontwikkeld voor kinderen met extra behoeften, zoals kinderen met ontwikkelingsachterstanden of met Autisme Spectrum Stoornis. In de les staan structuur, ontwikkeling en natuurlijk veel dansplezier centraal, waardoor de kinderen de kans krijgen om te stralen, zichzelf te uiten en te ontwikkelen op hun eigen unieke manier.”

Op 28 augustus startte het nieuwe dansseizoen 2023-2024 bij Dance Art Studios.

Over Dance Art Studios
Dance Art Studios is gevestigd in Sporthal Parijsch en biedt danslessen voor alle dansniveaus en leeftijden, van peuter tot 65+. In de lessen staan talentontwikkeling, het verbeteren van danstechniek en werken aan gezondheid en conditie centraal. Het team van Dance Art Studios bestaat uit eigenaresse en docente Selina Koopman en de docenten Annemee, David, Robin, Sanne, Max, Melissa en assistente Luka. Kijk voor meer informatie op www.danceartstudios.nl.

************************************************************************************

Contact
Selina Koopman
06-83658581
info@danceartstudios.nl

Deel dit bericht:

bekijk meer dansnieuws